CG: Automobil se zaleteo na poslanika

Tivat -- Policija je pronašla vozača kojeg je poslanik HGI Adrijan Vuksanović u Skupštini Crne Gore, prijavio da se sinoć u Tivtu na njega zaleteo automobilom.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Tanjug, arhiva
Foto: Tanjug, arhiva

Prijavljeni vozač i njegov suvozač negirali navode prijave, a tužilac se izjasnio da nema elemenata krivičnog dela, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore.

"Brzom intervencijom policijskih službenika nakon desetak minuta od prijave pronađeno je predmetno vozilo kojim je upravljao S.R. iz Tivta. Sa S.R. je potom u prostorijama OB Tivat u 23:50 obavljen informativni razgovor povodom prijave Vuksanovića", navodi se u saopštenju.

U svojoj izjavi S.R. je negirao navode Vuksanovića, te je naveo da se vraćao iz Gornje Lastve, ali da prolaskom navedenim putem nije ni primetio Vuksanovića. Ubrzo je identifikovan i suvozač S.R, a radi se o V.S. iz Tivta. V.S. je u prostorijama OB Tivat dao izjavu identičnu izjavi S.R.

Kako se navodi u saopštenju, o dogođaju je upoznat državni tužilac u ODT u Kotoru koji se izjasnio da u opisanom događaju nema elemenata bića krivičnog dela čije se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

Vuksanović je za "Antenu M" kazao da se, oko 23:15, nakon druženja sa prijateljima, uputio u šetnju rivom, a kada je prošao crkvu Svetog Roka, naišao je automobil iz suprotnog smera.

"Vozilo je išlo polako, ali kada su me videli, automobil je naglo ubrzao ka meni. Prvo sam pomislio da se neko šali, da je to neko možda od mojih prijatelja, ali kada sam video naglo skretanje automobila, skočio sam u stranu. Uspeo sam, međutim, da se okrenem i vidim broj tablica", rekao je Vuksanović.

On je kazao i da su mu iz vozila u pokretu nešto dobacili ali, kako je naveo, nije uspeo da razume reči.

Region

strana 1 od 3484 idi na stranu