Trubači, onda selfiji sa operacija: "Sačuvaj Bože" VIDEO

Selfi fotografije sa letovanja, zimovanja, radnog mesta, žurki, godinama preplavljuju društvene mreže. I to nije ništa neuobičajeno.

Izvor: B92

Subota, 13.01.2018.

17:46

Trubači, onda selfiji sa operacija:

Međutim, neki lekari Kliničkog Centra Niš pohvalili su se selfijem u operacionoj sali za vreme operacije i naišli na osudu građana, ali i nadređenih.

“Sačuvaj Bože, nije u redu, nije im posao da se slikaju, nego da operišu, da rade svoj posao”, kaže jedan Nišlija.

Niko iz Uprave KC nije želeo pred kameru O2, ali su rekli da je protiv zaposlenih koji su postavljali fotografije na društvenim mrežama istog dana pokrenut disciplinski postupak , kao i da je direktor izdao naredbu direktorima svih klinika da su zaposleni dužni da poštuju zakone, Ugovor o radu i Poslovni kodeks.

Klinički centar u Nišu otvoren je 17. decembra, a nedavno su zaposleni u niškom KC izazvali lavinu, uglavnom negativnih komentara, kada su se iz stare u novu zgradu preselili uz trubače.

Opširnije u video – prilogu…

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: