Oglasio se i Beli: Nema nazad, bitka za Beograd

Nakon što se Pokret "Beli - Samo jako" ogradio od budućeg delovanja Luke Maksimovića, poznatog kao Ljubiša Preletačević Beli, oglasio se i sam Beli.

Izvor: B92

Subota, 13.01.2018.

15:36

Oglasio se i Beli: Nema nazad, bitka za Beograd
Foto: Tanjug, arhiva

On je na društvenoj mreži Fejsbuk objavio da je "kandidovanjem za predsednika Republike izašao van okvira Mladenovca, a izbornim rezultatom uvideo da je podrška ogromna".

"Posle 350 hiljada glasova nade, nema nazad! Dužan sam da građanima ponudim novu ideju i priču za izlazak iz apatije, beznađa i zla. Svaki vid povlačenja i svođenja na „lokalni nivo” sa moje strane više ne dolazi u obzir — sticajem okolnosti, s obzirom da smo se izborili da se moj glas čuje daleko, privilegovan sam da postanem predvodnik generacije i da konačno zajedno menjamo društvo", naveo je Beli.

On dodaje da je "bitka na dva fronta je skoro nemoguća i da zbog toga mladenovačka odbornička grupa Beli - Samo Jako preuzima svu odgovornost nad daljim radom na lokalu".

"Ja ću preuzeti Bitku za Beograd", naglasio je Beli i dodao:

"Pošto ću i dalje biti u mladenovačoj skupštini, biću upoznat s radom odborničke grupe, a tako ću i ja izveštavati odborničku grupu o svom delovanju. Ostajem dosledan ideji i manifestu sa početka priče - do kraja".

Pročitajte još:

"Beli izvršio zadatak", Pokret se ograđuje od njega

Beli DJB: Fala na pozivu, nisam zainteresovan

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: