"Antić jači od leda, Palma protiv gej semafora u BG"

Grаdski odbor SPS potvrdio je na sednici da je kandidat SPS za gradonačelnika Beograda Aleksandar Antić i da će na beogradske izbore izaći u koaliciji sa JS.

Izvor: B92

Subota, 13.01.2018.

12:42

Foto: B92

Lider SPS Ivica Dačić rekao je da je "naterao Antića da se vrati u republičke organe i da će ga sada naterati da se vrati u gradske".

"On (Antić) je jedini dokazao da mu niko ništa ne može. Na njegovu glavu je pao onaj led i uspeo je da preživi, a nije bosanskog porekla. Tajna je u šlemu koji je crvene boje. Mi treba da budemo taj šlem", kazao je Dačić na sednici Gradskog izbora SPS.

On je dodao da "sve što je urađeno u Beogradu, urađeno je posle Drugog svetskog rata".

"Sve su uradili članovi Komunističke partije i kasnije SPS. Oni koji govore da smo nestali, ništa nisu naučili pa svaki dan gledaju reprizu serije "otpisani"i "Povratak otpisanih", rekao je Dačić i naglasio:

"Kao što ja vodim spoljnu politiku, tako i vi treba da vodite Beograd".

Sednici Gradskog izbora SPS prisustvuje i lider JS Dragan Marković Palma.

Dačić je rekao da je jedini uslov da Marković uđe u koaliciju sa SPS "obežanje da neće biti gej semafora u Beogradu".

On je rekao i da su razgovarali sa koalicionim partnerom SNS i da je sa Aleksandrom Vučićem dogovoreno da se izađe odvojeno na izbore.

Dačić je naveo, smatraju da je bolje tako kako bi se članstvo aktiviralo i kako ne bi neko mislio da će neko drugi obaviti posao.

"Mi sa Aleksandrom Vučićem imamo dobru saradnju. Dogovorili smo se da idemo odvojeno i siguran sam da ćemo zajedno imati više od 50 odsto i da ćemo napraviti postizbornu koaliciju", kazao je Dačić.

On je rekao da Đilas,Janković iJeremić, kako god da idu na izbore, zajedno ili odvojeno, neće uspeti.

"Prazna vreća ne može da stoji uspravno", konstatovao je Dačić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: