Tramp je ipak "otišao" u London FOTO

Predsednik SAD Donald Tramp možda jeste odbio da ode u London, ali se on ipak našao tamo, piše “Raša tudej“.

Izvor: B92

Petak, 12.01.2018.

18:25

Tramp je ipak
Foto: Tanjug/AP

Iako je odbio da dođe na otvaranje američke ambasade, ipak su svi koji su danas prolazili pored te zgrade mogli da vide američkog lidera napolju.

Naime, nakon što je na Tviteru saopštio svoju odluku, čelnici muzeja voštanih figura “Madam Tiso“ odlučili su da upravo figuru Trampa u prirodnoj veličini iznesu napolje.

Naime, on je na svom nalogu na Tviteru, putem kog i u najvećem broju slučajeva obaveštava svet o svojim namerama i postupcima, objasnio zašto mu ne pada na pamet da ide u London.

"Razlog što sam otkazao moj put u London je taj što nisam veliki fan Obamine administracije, koja je prodala verovatno najbolju i najbolje lociranu ambasadu u Londonu 'za siću', samo da bi napravila novu na dalekoj lokaciji i to za 1,2 miliona dolara. Loš posao. Hoćete mene da presečem vrpcu: NE", poručio je Tramp.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: