Han: Dobar sastanak s Vučićem, ključne su dve stvari

Evropski komesar za proširenje Johanes Han izjavio je da je s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem imao "dobar sastanak".

Izvor: B92

Petak, 12.01.2018.

20:43

Han: Dobar sastanak s Vučićem, ključne su dve stvari
Foto: Tanjug, arhiva

On je naveo da su nastavak reformi u oblasti vladavine prava i dijalog s Kosovom ključni u procesu pristupanja Srbije Evropskoj uniji.

"Imao sam dobar sastanak s predsednikom Vučićem, razgovarali smo procesu pristupanja Srbije i o strategiji proširenja. Dalje reforme u oblasti vladavine prava i dijalog sa Kosovom su ključni", naveo je Han na Tviteru.

Han je naveo da "unutrašnji dijalog o Kosovu pokazuje liderstvo i hrabrost onih koji danas brinu o sutrašnjoj boljoj budućnosti Srbije i njenog naroda".

Vučić je na sastanku u vili Bokeljka rekao da će Srbija učiniti sve da pruži puni doprinos očuvanju mira i stabilnosti u regionu, saopštio je kabinet predsednika Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: