Prokuplje: Novogodišnje čestitke za pomoć bolesnoj učenici

U galeriji “Boža Ilić“ u Prokuplju, otvorena je izložba novogodišnjih čestitki koje su pravila deca kako bi učenici Osnovne škole “9. oktobar“ Nikolini Josić.

Izvor: B92

Petak, 12.01.2018.

21:45

Prokuplje: Novogodišnje čestitke za pomoć bolesnoj učenici

Poklon drugara devojčici će uručiti direktor Osnovne škole “9. oktobar” Ljiljana Veković, prenosi portal prokupljenadlanu.rs.

“Izložba je prodajnog karaktera, a novac od prodatih čestitki učenici drugog razreda svih prokupačkih škola, koji su ih i pravili, uručiće svojoj drugarici Nikolini Josić, kako bi joj makar malo olakšali lečenje. Oni imaju velika srca i najlepše želje za svoju drugaricu, pa su zato dugo i vredno radili u radionicama, koje smo organizovali njihovim školam“, rekla je viši muzejski vodič Marijana Ostojić.

Ona je ovom prilikom istakla da su izložbu posetili učenici svih osnovnih škola i kupili čestitke koje su im se dopale.

Izložba je postala tradicija i organizuje se devetu godinu zaredom, a ukoliko neke čestitke ne budu prodate, učesnici ove velike zajedničke izložbe će ih pokloniti Nikolini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: