Dveri: Mi ćemo se odazvati DJB, ali...

Pokret Dveri saopštio je da će se odazvati pozivu pokreta DJB na razgovor o beogradskim izborima uz napomenu da to ne znači i prihvatanje saradnje.

Podeli

Iz Dveri je agenciji Beta rečeno da će tokom sledeće sedmice, na sednici predsedništva tog pokreta biti doneta odluka o načinu izlaska na beogradske izbore i da u ovom trenutku nije poznato šta će biti odlučeno.

Naveli su i da su do tada otvoreni i za razgovore sa kompletnom opozicijom.

"Uvek smo spremni sa razgovor sa kolegama iz opozicije iako postoje brojne političke i ideološke razlike ali to ipak nije dovoljno za saradnju", naveli su Dveri uz napomenu da je "jedno razgovor a drugo dogovor".

Pokret DJB pozvao je ranije danas na razgovor o beogradskim izborima pokret Luke Maksimovića Belog, Dveri i Inicijativu Ne da(vi)mo Beograd koje, kako su naveli, smatraju istinskom opozicijom.

Potom je Inicijativa Ne da(vi)mo Beograd zahvalila DJB na pozivu za razgovor o saradnji na predstojećim lokalnim izborima u Beogradu i na svom Tviter nalogu objavila da će nastupiti samostalno.

Poziv je odbio i Ljubiša Preletačević Beli.

“Evo i javno. Fala na pozivu stvarno, ali nisam zainteresovan ni za kakve pregovore i razgovore o saradnji. Želim svima sve najbolje, pa da se dogovoru kako treba. Ave!“, napisao je Beli.

Politika

strana 1 od 239 idi na stranu