Beli DJB: Fala na pozivu, nisam zainteresovan

Posle Inicijative “Ne davimo Beograd“ i Ljubiša Preletačević Beli je odbio razgovore o saradnji sa pokretom Dosta je bilo.

Izvor: B92
Podeli
B92
B92

Kako je Luka Maksimović, poznatiji kao Ljubiša Preletačević Beli, napisao na Fejsbuku, “nije zainteresovan ni za kakve pregovore i razgovore o saradnji“.

“Evo i javno. Fala na pozivu stvarno, ali nisam zainteresovan ni za kakve pregovore i razgovore o saradnji. Želim svima sve najbolje, pa da se dogovoru kako treba. Ave!“, napisao je Beli.

Da podsetimo, pokret Dosta je bilo pozvao je predstavnike Inicijative “Ne davimo Beograd“, pokreta Dveri i Ljubišu Preletačevića Belog na razgovor o saradnji.

Incijativa “Ne davimo Beograd“ zahvalila se na pozivu, ali navela da “građani i građanke zaslužuju mogućnost izbora drugačijih gradskih politika“.

“Građani i građanke zaslužuju da podrže listu koja na izbore izlazi prvi put, sa programom u čijoj su izradi i sami učestvovali. Nastavljamo saradnju na kontroli izbornih uslova. Na lokalne izbore izlazimo samostalno“, naveli su predstavnici Inicijative na Tviteru.

Politika

strana 1 od 239 idi na stranu