DJB zove na okupljanje; Ne davimo Beograd: Idemo sami

Beograd -- Pokret Dosta je bilo pozvao je predstavnike Inicijative “Ne davimo Beograd“, pokreta Dveri i pokreta Luke Maksimovića - Belog na razgovor o saradnji.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Tanjug, arhiva
Foto: Tanjug, arhiva

Incijativa “Ne davimo Beograd“ zahvalila se na pozivu, ali navela da “građani i građanke zaslužuju mogućnost izbora drugačijih gradskih politika“.

“Građani i građanke zaslužuju da podrže listu koja na izbore izlazi prvi put, sa programom u čijoj su izradi i sami učestvovali. Nastavljamo saradnju na kontroli izbornih uslova. Na lokalne izbore izlazimo samostalno“, naveli su predstavnici Inicijative na Tviteru.

Pokret Dosta je bilo je pozvao, kako je naveo, "istinske opozicione političke organizacije" - pokret Luke Maksimovića-Belog, Dveri i Ne davimo Beograd na razgovore o beogradskim izborima.

"Iako postoje velike ideološke razlike, često dijametralno suprotne pozicije među ovim političkim organizacijama, iako se razlikujemo po mnogim pitanjima, DJB prepoznaje da se radi o poštenim ljudima koji žele istinsku promenu, demontažu partijske države i izgradnju uređenog društva koje će raditi u interesu svih građana", naveo je ovaj pokret.

Politika

strana 1 od 239 idi na stranu