AMSS: Uslovi za vožnju dobri, ali ima još udara košave

Saobraćaj se od jutros odvija umerenim intenzitetom u većini krajeva Srbije.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 11.01.2018.

07:31

AMSS: Uslovi za vožnju dobri, ali ima još udara košave
B92, ilustracija

Vetar je u košavskom području slabiji u odnosu na prethodni dan, ali su udari i dalje povremeno jaki zbog čega se savetuje oprezna vožnja.

Promena vremena koju meteorolozi najavlju doneće kišu i mokre kolovoze koji uslovljavaju i smanjenu vidljivost na putevima.

Trenuto saobraćaj usporava magla koja smanjuje vidljivost preko planinskih prevoja, ima je u Požeškoj kotlini, Sjeničko-Pešterskoj visoravni i dolini Timoka, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Svi putevi koji vode ka zimskim turističkim centrima su prohodni, a oprezna vožnja potrebna je zbog poledice koja se javlja u višim predelima ali i na ostalim putevima gde je kolovoz vlažan a temperature niske.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Prema podacima Uprave granične policije RS, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 min. Zadržavanja za teretna motorna vozila na izlazu iz Srbije na GP „Kelebija“ su 90 min.

Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: