Šta se sve dešavalo na pruzi Beograd-Bar? / VIDEO

Ručnu bombu koje je pronađena na pruzi Beograd-Bar kod Prijepolja, policija je uklonila, a potom je železnički saobraćaj ponovo uspostavljen.

Izvor: Prva

Ponedeljak, 08.01.2018.

19:32

Šta se sve dešavalo na pruzi Beograd-Bar? / VIDEO

Odbor direktora “Infrastrukture železnice Srbije“, doneo je odluku da se Dimitrije Nenadić, čuvar pruge na pružnoj deonici Priboj - Prijepolje i Fahrudin Kajević, šef pružne deonice Priboj - Prijepolje, radnici Sekcije za održavanje pruga Užice, nagrade novčanim iznosom od 50.000 dinara, zbog toga što su predupredili opasnost od eksplozije ručne bombe.

Njih dvojica su u nedelju 7. januara, nakon pronalaska ručne bombe pored šina u mestu Zalug, na deonici barske pruge između Bistrice i Prijepolja, zaustavli putinčki voz koji je saobraćao iz Bistrice ka Prijepolju, a zatim obavestili Ministarstvo unutrašnjih poslova i obezbedili mesto do dolaska specijalne jednice i uklanjanja bombe sa koloseka.

Na taj način su sprečili neželjene posledice po bezbednost putnika i železničkog saobraćaja na ovom delu barske pruge, navodi se u saopštenju "Infrastrukture železnice Srbije".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: