Uhapšen napadač iz užičke diskoteke, nađen mu spid

Policija je uhapsila Đ.S. (23) iz Užica zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela ubistvo u pokušaju i neovlašćeno držanje opojnih droga.

Izvor: B92

Nedelja, 07.01.2018.

12:38

Uhapšen napadač iz užičke diskoteke, nađen mu spid
Foto: Freeimages.com

On se sumnjiči i da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i stavljanje u promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičeni je noćas oko 2 h nakon fizičkog sukoba sa radnicima obezbeđenja u ugostiteljskom objektu, pucajući iz poluautomatskog pištolja naneo povrede četvorici mlađih muškarca, saopštio je MUP.

Povređene osobe su zbrinute u Opštoj bolnici u Užicu.

Policija je prilikom hapšenja kod osumnjičenog Đ.S. pronašla i manju količinu spida. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, dodaje se u saopštenju.

Pročitajte još:

Potegao pištolj u diskoteci u Užicu, četvorica povređena

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: