Tramp: Nisam pametan nego sam genije!

Predsednik SAD Donald Tramp opisao je sebe kao "veoma stabilnog genija", nakon objavljivanja kontroverzne knjige "Vatra i bes: Unutar Trampove Bele kuće".

Izvor: Tanjug

Subota, 06.01.2018.

14:09

Tramp: Nisam pametan nego sam genije!
EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS

"Zapravo, čitav moj život, najbolje osobine koje sam imao su mentalna stabilnost i to što sam, ono, veoma pametan. Krenuo sam od veoma uspešnog biznismena do TV zvezde i do predsednika SAD (iz prvog pokušaja). Mislim da me to opisuje ne kao pametnog, već kao genija...i to veoma stabilnog genija!", napisao je Tramp na Tviteru.

Kontroverzna knjiga autora Majkla Volfa već je postala bestseler iako je objavljena u petak, a u njoj je Tramp opisan kao lažov i nespreman za pobedu na prošlogodišnjim izborima, izmedju ostalog, piše Rojters.

Državni sekretar SAD Reks Tilerson rekao je u intervjuu za CNN da nikada nije dovodio u pitanje mentalno zdravlje predsednika SAD Donalda Trampa.

"Nikada nisam dovodio u pitanje njegovo mentalno zdravlje. Nemam razloga da to dovodim u pitanje", rekao je TIlerson za CNN, demantujući navode iz kontroverzne knjige "Vatra i bes: Unutar Trampove Bele kuće", autora Majka Volfa, da su Tilerson i još neki visoki funkcioneri dovodili u pitanje intelektualne sposobnosti američkog predsednika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: