Tramp tuži Benona

Advokat predsednika Donalda Trampa najavio je tužbu protiv bivše desne ruke američkog predsednika Stiva Benona zbog navoda objavljenih u knjihi "Vatra i bes".

Izvor: B92

Četvrtak, 04.01.2018.

07:16

Tramp tuži Benona
Foto: Getty Images

Advokat Čarls Harder je naveo da je u ime Donalda Trampa i njegovog sina saopštio Benonu da je čin njegovih razgovora sa autorom knjige Majklom Vulfom podiže niz pravnih pitanja, među kojima su i kleveta i kršenje pisanih ugovora o poverljivosti koje je Benon potpisao.

"Pravni koraci su neizbežni", naveo je Harder.

Benon je u knjizi čiju autentičnost Bela kuća osporava nazvao sastanke Trampvog sina sa Rusima tokom predsedničke kampanje "nepatriotskim i izdajničkim", a najavio je i da će Donald Junior biti "razbijen kao jaje" na televiziji, u okviru istrage o navodnom dosluhu Trampovog tima sa Moskvom.

Tramp je u odgovoru naveo da je Benon "izgubio razum".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: