Jak zemljotres u Crnoj Gori, osetio se u Srbiji FOTO

Zemljotres jačine 5,2 stepena Rihterove skale pogodio je Crnu Goru, javljaju podgorički mediji. Potres se osetio i u Srbiji.

Izvor: Beta, Tanjug

Četvrtak, 04.01.2018.

12:21

Jak zemljotres u Crnoj Gori, osetio se u Srbiji FOTO
Foto: Gettyimages

Zemljotres se dogodio u 11:46, sa epicentrom u blizini Plava, objavljeno je na sajtu Seizmološkog zavoda Crne Gore.

Tanjug navodi da je zemljotres magnitude 5,3 po Rihteru zabeležen na tromeđi Srbije, Crne Gore i Albanije, a osetio se i do Beograda i Smedereva, rečeno je u Seizmološkom zavodu.

Epicentar zemljotresa bio je na dubini pet kilometara, prenela je Radio-televizija Crne Gore.

Crnogorske "Vijesti" javljaju da je zemljotres izazvao paniku u Plavu, Gusinju, Andrijevici, Beranama, Podgorici i drugim gradovima.

Snažan potres osetio se i u jugozapadnoj Srbiji. Za sada nema informacija o eventualnoj šteti u Crnoj Gori ili Albaniji. Na Fejsbuk stranici "Podgorički vremeplov" objavljene su fotografije iz prodavnica u Crnoj Gori gde je potres porušio sve sa polica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: