Bivši Trampov strateg: Razbiće Trampovog sina kao jaje

Bivši strateg u administraciji Donalda Trampa, kontroverzni Stiv Benon, rekao je da je sastanak Trampovog sina sa Rusima tokom kampanje bio "izdajnički".

Izvor: B92

Sreda, 03.01.2018.

16:53

Bivši Trampov strateg: Razbiće Trampovog sina kao jaje
Foto: Getty Images

Benon je u razgovoru s autorom knjige "Vatra i gnev" Majklom Vulfom rekao da je taj sastanak u Trampovoj kuli 2016. godine bio "nepatriotski".

Govoreći o istrazi o navodnim spregama i dosluhu Trampovog tima sa Kremljom, Benon je rekao da će ona biti fokusirana na pranje novca i da će "Dona Juniora razbiti kao jaje na nacionalnoj televiziji".

Kako prenosi "Gardijan", koji je imao uvid u knjigu, ona je bazirana na 200 intervjua i razgovora sa američkim predsednikom i njegovim bliskim saradnicima i predstavlja jednu od najiščekivanijih političkih knjiga godine.

List ističe da se u njoj govori o tome kako su se iza zatvorenih vrata Bele kuće odigravale mnoge krize i kako su čak i najbliži Trampovi saradnici izražavali svoje nezadovoljstvo.

Stiv Benon, poznat kao jedan od ideologa takozvane "alt desnice" i prvi čovek desničarskog informativnog portala "Brajtbart", bio je na čelu Trampove kampanje u završnici, a zatim je bio glavni strateg u Beloj kući tokom prvih sedam meseci Trampovog mandata.

Poznat je po oštrim izjavama, konzervativnim stavovima i otvorenoj tvrdnji da je u toku "rat" ideologija u SAD.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: