Švercovao marihuanu u vozu Beograd-Bar

Podgorica -- Crnogorska policija i carina u vozu na relaciji Bar-Beograd pronašli su i oduzeli oko 1,1 kilograma marihuana. Uhapšen je A.K. (21) iz Podgorice.

Izvor: Tanjug
Podeli

Kako se navodi u saopštenju MUP-a i Uprave carine, policijski i carinski službenici iz Bijelog Polja drogu su otkrili na graničnom prelazu Željeznička stanica na izlasku iz Crne Gore 31. decembra.

U jednom vagonu ispod umivaonika pronađena je kesa u kojoj su se nalazila dva veća pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je marihuana ukupne težine 1171,2 grama.

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je A.K. imao nameru da opojnu dogu prokrijumčari preko granice i da je stavi u dalji promet na području Beograda, navodi se u saopštenju.

O događaju je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se A.K. liši slobode i da se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično đelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Hronika

strana 1 od 117 idi na stranu