Policajka iz vozila ubijenog suspendovana, "krila pištolj"

Policijska službenica M. N. koja je bila u društvu ubijenog Davorina Baltića biće suspendovana i biće krivično gonjena zbog sumnje da je ometala pravdu.

Izvor: B92

Sreda, 03.01.2018.

15:44

Policajka iz vozila ubijenog suspendovana,
Foto: Tanjug

Kako je objavio MUP, službenica je bila u društvu ubijenog državljanina Crne Gore koji se povezuje sa crnogorskim kriminalnim klanom, a sumnjiči se da je nakon ubistva pokušala da sakrije njegov pištolj. Policija je tokom uviđaja pronašla oružje u kontejneru u blizini mesta ubistva.

Osim krivične prijave, protiv policijske službenice će biti pokrenut i disciplinski postupak.

Baltić je ubijen 1. januara na Vračaru ispred kuće u kojoj je verovatno živeo, kada su ga ispred vrata od garaže izrešetali napadači.

Kako su ranije objavile "Novosti", policijska službenica koja je bila sa njim u vozilu je bila "kuma njegove supruge" i išla je kod njih da im čestita Novu godinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

81 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: