Direktor EPS: Biće smene zbog neprikladne objave na FB

Direktor knjaževačke Elektrodistribucije Predrag Stojanović biće sutra smenjen zbog neprikladne objave na Fejsbuku.

Izvor: insajder.net
Podeli

To je potvrdio za Insajder direktor EPS-a Milorad Grčić.

Stojanović je na svom profilu na Fejsbuk okačio neprikladnu fotografiju muškarca i žene uz komentar: "Raspisan konkurs u Elektrodistribuciji Knjaževac za hitan prijem koleginica za rad na visini".

Zbog neprimerene fotografije i teksta koji je išao uz nju, oštro je reagovala Ženska odbornička mreža iz Knjaževca.

„U svojim objavama direktor Stojanović otvoreno vređa sve žene, navodeći 'uslove za zapošljavanje' u ovoj firmi, uz krajnje ponižavajuću fotografiju. Ženska odbornička mreža zahteva hitnu i odgovarajuću reakciju nadležnih u ovom preduzeću, kao i javno izvinjenje pomenutog direktora“, navedeno je u saopštenju.

Stojanović je nakon toga uputio javno izvinjenje u kome je naveo da je u pitanju šala namenjena samo njegovim prijateljima na Fejsbuku.

„Spornu sliku mi je prosledio jedan od mojih elektromontera za vreme trajanja pretpraznične zabave u hotelu Timok i bila je namenjena mojim prijateljima elektromonterima, a da je nisu svi protumačili kao seksističku, dokaz je to što je sliku lajkovalo i nekoliko koleginica i prijateljica“ , pokušao je da objasni Stojanović.

Uz to je dodao da „svako normalan zna da u elektrodistribucijama nema žena elektromontera što je dovoljan dokaz da su sporna slika i 'oglas' šala. Bilo kako bilo, još jednom se javno izvinjavam svima onima koji nisu razumeli šalu“.

Društvo

Koliko srpski đaci piju?

Čak 50 odsto mladih uzrasta od 14 do 16 godina povremeno pije alkohol, 20 odsto se povremeno opija a 7 odsto redovno pije, pokazuju podaci instituta "Batut".

Društvo četvrtak 26.04. 23:07 Komentara: 7
strana 1 od 6641 idi na stranu