MUP se oglasio o "audijima" ukradenim na Kopaoniku

Dva automobila rumunskih registarskih oznaka ukradena su na Kopaoniku uoči dočeka Nove godine, rečeno je u MUP-u.

Izvor: B92

Utorak, 02.01.2018.

18:31

MUP se oglasio o
Tanjug, arhiva

Reč je o vozilima marke "audi A4" starosti između osam i devet godina, koja su, kako je navedeno, ukradena u nedelju 31. decembra po podne.

U MUP-u za Tanjug kažu da policija intenzivno radi na rasvetljavanju slučaja i hvatanju počinilaca. Ranije nam je iz policije rečeno da je u novogodišnjoj noći registrovana krađa automobila rumunskih tablica na Kopaoniku, ali samo jednog vozila.

Navedeno je i da je prijavljen jedan pokušaj krađe stranog automobila.

Grupa Rumuna koja je došla na Kopaonik na doček Nove godine ostala je bez automobila, potvrdio je ranije jedan od turista za B92.

"Za policiju i čuvare ovo je potpuno nov fenomen. Kola prevoze verovatno na Kosovo, gde nema kontrole. U policiji su mi rekli da operiše nova kriminalna grupa", naveo je on.

Portal poznatog dnevnika "Evenimentul Zilei" navodi da je grupa došla na proslavu i da su se "probudili bez načina da se vrate kući".

Kako je naveo turista Adrijan Tiberiju, tokom dve noći je nestalo čak pet "audija A4" starih između osam i devet godina. Rumunski list ističe i da je u blizini poznatog skijališta "Kosovo, gde nema kontrole".

Pročitajte još: Pokradeni Rumun: Naša kola su odvezli kroz šumu na Kosovo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: