I region slavi, neko na trgu, neko u kafani, a neko u kući

Nova godina u regionu dočekuje se veselo, a u mnogim gradovima doček je organizovan na trgovima.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 31.12.2017.

23:31

I region slavi, neko na trgu, neko u kafani, a neko u kući
Ilustracija, Thinkstock

Podgoricane veceras zabavlja Toni Cetinski, dok gosti u Budvi uživaju u muzici "Bijelog dugmeta", prenosi RTCG. Nakon sinocnjeg koncerta Masima Savica, veceras u Kotoru nastupaju, izmedu ostalog, Partibrejkersi i Električni orgazam.

Mnogi građani i posetioci Herceg Novog 2018. dočekace na trgu uz Vlada Georgijeva ili u nekom od lokala.

Dočeci u brojnim ugostiteljskim objektima su organizovani i na Žabljaku, Pljevljima i drugim gradovima.

U Hrvatskoj za novu godinu mnogi su izabrali najpovoljniju proslavu - na trgovima uz koncerte. A programi u većim gradovima nude za svakoga ponešto, navodi HRT.

U Zagrebu okupljene građane i goste glavnoga grada u Novu će godinu uvesti DJ, Gazde, Doris Dragović, Tonči Huljić & Madre Badeša kao i grupa Vatra, uz tradicionalni vatromet u ponoć.

U Dubrovniku - velika su očekivanja od koncerta Dine Merlina uz Pravila igre i Songkillerse.

Trg Krajina mali je da primi sve one koji žele da uživaju uz Lukijana Ivanovica, Nikolu Rokvića i Leksington bend, koji će Banjalucanima prvi poželeti srećnu Novu godinu, prenosi RTRS.

I vreme će poslužiti, jer temperatura neće padati ispod dva stepena. I najmlađi su imali svoj program. Pesmom, plesom i igrom uz simbolično odbrojavanje u podne, već su uplovili u 2018. godinu.

Neki Novu godinu dočekuju u kafićima, neki na otvorenom, veliki deo svakako u svojim domovima.

Uz Trg i brojni ugostiteljski objekti večeras ce ugostiti neke od najvećih regionalnih zvezda.

Za razliku od Banjaluke, u šest opština Istočenog Sarajeva nema organizovanog dočka Nove godine.

I Bijeljina u Novu godinu ulazi bez organizovanog dočeka. Ipak, za brojne goste bogata je ponuda u kafićima, restoranima i hotelima.

Nastupom DJ Drop Department i odličnom svirkom sarajevskog benda The Last Location počeo je novogodišnji doček u sklopu javnog dočeka 2018. u Sarajevu, javlja Klix.ba.

Zvezda večeri je Zdravko Čolić, a zabave uz ples, pesmu, iće i piće ne manjka na Marijin Dvoru.

Mladi i stari, turisti i domaći posetioci počeli su se okupljati na platou ispred Sarajevo City Centra već pre nekoliko sati,. a brojni gosti i dalje pristižu.

Iako je temperatura pala tokom večeri te se magla spustila, to ne sprečava Sarajlije i goste iz svih krajeva da se zabavljaju na otvorenom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: