Novi slučaj "vožnje ispod autobusa", od Podgorice do Budve

Migrant star 25 godina vozio se 60 kilometara od Podgorice do Budve zakačen za menjač ispod autobusa, preneli su podgorički mediji.

Izvor: B92

Nedelja, 31.12.2017.

12:27

Novi slučaj
Foto: Thinkstock

Mladić, čiji identitet nije saopšten, otkriven je slučajno kada je hrvatskom autoprevozniku "Čazmatrans", koji saobraća na liniji Podgorica-Dubrovnik, prestao da radi menjač.

Prema navodima podgoričkih medija, mladić se krišom uvukao ispod autobusa u autobuskoj stanici u Podgorici u pokušaju da se preko Crne Gore i Hrvatske domogne neke od zapadnoevropskih zemalja.

Regionalni direktor hrvatskog autoprevoznika Pero Jerković je medijima potvrdio da se migrant uvukao ispod autobusa u Podgorici i da se tako vozio do Budve.

"Otkriven je nakon što je oborio jabučicu menjača pa više nije bilo moguće menjati brzine, te je vozač pošao da proveri što se događa", dodao je Jerković.

Policija u Budvi je privela madića, a Hitna pomoć mu je ukazala medicinsku pomoć, preneli su mediji.

Policija se do sada nije oglasila ovim povodom.

Crna Gora nije bila deo "balkanske rute" migracija s Bliskog istoka ka Zapadnoj Evropi.

Podsećamo, pre nekoliko dana jedan mladić (21), takođe migrant, vozio se pet sati ispod autobusa istog ovog autoprevoznika od Beograda prema Zagrebu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: