Hitna: Pet povređenih u pet udesa tokom noći u Beogradu

U Beogradu se u noći između subote i nedelje desilo pet saobraćajnih nezgoda u kojima nema teže povređenih, navode iz Hitne pomoći.

Izvor: B92

Nedelja, 31.12.2017.

08:46

Hitna: Pet povređenih u pet udesa tokom noći u Beogradu
Foto: Tanjug

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura kaže za agenciju Beta da je pešak star 21 godinu povređen oko 21.10 u Zemunu na uglu Gundulićeve i Vrtlarske ulice, a prevezen je u Kliničko bolnički centar Bežanijska kosa.

Oko 21.00 desila se nezgoda na Pančevačkom putu broj 88 u kojoj je povređena žena (26) a ona je prevezena u Kliničko bolnički centar Zvezdara.

Oko 19.40 povređana je žena (24) u uglu Marka Čelebonovića i Partizanske avijacije, a on je prevezen u Urgentni centar.

Muškarac star 27 godina povređen je u nezgodi koja se dogodila oko 19.30 na Plavom mostu i on je zbrinut na licu mesta.

Oko 19.20 u Trgovačkoj ulici desila se nezgoda u kojoj je lakše povrede zadobila žena (31) i ona je prevezena na Vojnomedicinsku akademiju.

Ekipa Hitne pomoći tokom noći intervenisala je 105 puta od kojih je 24 intervencija bilo na javnom mestu, a pomoć lekara najviše su tražili astmatičari, pacijenti sa bolom u grudima, a javljale su se i osobe u alkoholisanom stanju.

Macura je rekla da je koncert Đorđa Balaševića protekao mirno i navela da će pet ekipa dežurati na Novogodišnjem koncertu na Trgu republike u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: