Niš: Nađeni muškarci stradali u požaru

Tri muškarca, starosti 48 godina, 36 i 28 godina, nastradala su u požaru koji je izbio u kući u selu Popovcu kraj Niša.

Izvor: Beta

Petak, 29.12.2017.

08:59

Niš: Nađeni muškarci stradali u požaru
Screenshot Youtube

Nakon izvršenog uviđaja utvrđeno je da je požar u kući u selu Popovcu kod Niša izbio u dnevnoj sobi, pored kreveta, a mogući uzrok je otvoreni plamen.

"Uviđaj je pokazao da je uzrok požara dejstvo otvorenog plamena ili žareće materije na lako zapaljivu materiju koja se nalazila u blizini", izjavila je danas za agenciju Beta predstavnica Osnovnog javnog tužilaštva Olivera Mijalković.

Po njenim rečima, za sada nema okolnosti koje bi ukazivale da je požar podmetnut.

"U toku je postupak utvrđivanja identiteta nastradalih. Takođe je dat nalog Zavodu za sudsku medicinu da obavi uviđaj nastradalih osoba", rekla je Mijalkovićeva.

Policijska uprava u Nišu saopštila je da su u požaru u selu Popovcu, koji se dogodio sino oko 20.50 nastradala trojica ljudi starosti 48, 36 i 32 godine. Po nezvaničnim informacijama, dvojica su izgorela, a treći se ugušio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

22 h

Podeli: