Danas oblačno i osetno hladnije, ponegde kiša

U većem delu Srbije biće umereno do potpuno oblačno i osetno hladnije, mestimično s kišom, a u brdsko-planinskim predelima sa susnežicom i snegom.

Izvor: Beta

Petak, 29.12.2017.

01:00

Danas oblačno i osetno hladnije, ponegde kiša
Foto: Gettyimages

Padavine će biti slabog intenziteta, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Prestanak padavina očekuje se najpre pre podne na severu, a posle podne i uveče i u ostalim krajevima uz istovremeno razvedravanje sa severozapada.U većem delu zemlje duvaće slab do umeren vetar, a na severu i istoku mestimično jak. Najniža temperatura biće od nule do četiri stepena, a najviša dnevna od četiri na severu i zapadu do osam stepeni na jugoistoku Srbije.

U Beogradu će danas biti pretežno oblačno i osetno hladnije, ujutru povremeno sa slabom kišom, uveče i tokom noći razvedravanje. Najniža temperatura biće oko četiri stepena, a najviša dnevna oko šest stepeni.

Biometeorološka situacija nepovolјno će uticati na većinu hronično obolelih. Naročit oprez se savetuje reumatičarima, astmatičarima i cerebrovaskularnim bolesnicima. Meteoropatske reakcije moguće su u vidu glavobolјe, bolova u kostima i promenlјivog raspoloženja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: