Pucnjava na N. Beogradu, muškarac pucao u ženu pa u sebe

U pucnjavi na Novom Beogradu u Ulici Jurija Gagarina teško ranjen muškarac. MUP: Muškarac pucao u svoju 37-godišnju suprugu, a potom sebi u glavu.

Izvor: B92, Blic

Ponedeljak, 18.12.2017.

08:52

Default images

Pucnjava se dogodila kod broja 140, jutros oko 08.20.

Ranjeni muškarac je u teškom stanju kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar na reanimaciju.

Mediji su najpre naveli da je ranjen samo muškarac, a da je žena ostala na mestu napada i da se sve odigralo u vozilu nasred ulice i naočigled više prolaznika.

MUP je potom potvrdio da je do pucnjave došlo oko 8.20 sati i da je u porodičnom nasilju 37-godišnji muškarac ranio u automobilu hicem iz vatrenog oružja svoju 37-godišnju suprugu. Potom je izašao iz automobila i ispalio sebi metak u glavu, navodi MUP u saopštenju.

Oboje su prevezeni u bolnicu, a uviđaj je u toku.

"Poziv Hitnoj pomoći je stigao u 8.21. sati da je došlo do obračuna vatrenim oružjem", rekla je za Tanjug portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Ona je dodala da je muškarac prevezen u Urgentni centar na reanimaciju, dok je žena prevezena u KBC Bežanijska kosa. "Blic" navodi da je žena ranjena u stomak.

Policija je blokirala taj deo grada, a na mestu napada je i veliki brog građana. "Blic" još navodi da je na ulici ostao i pištolj iz kog je pucano i da su vidljivi tragovi krvi.

Za nešto više od mesec dana osam ljudi stradalo je u slučajevima porodičnog nasilja koji su se dogodili na isti način – ubistvo i samoubistvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: