Pucnjava na Senjaku, jedan ubijen, drugi teško ranjen

Beograd -- U pucnjavi ispred kafića u ulici Koste Glavinića na Senjaku u Beogradu teško su ranjena dvojica mlađih muškaraca, od kojih je jedan preminuo u Urgentnom centru.

Izvor: Beta, Tanjug, O2
Podeli
Ilustracija: Freeimages.com
Ilustracija: Freeimages.com

Do pucnjace ispred noćnog kluba u ulici Koste Glavinića došlo je u 05.24 h, a prema rečima portparolke Hitne pomoći Nade Macure, ekipa Hitne pomoći kada je stigla, povređeni su već bili prevezeni privatnim vozilom u Urgentni centar.

Anesteziolog Urgentnog centra Bojan Jovanović rekao je u uključenju za RTS da je u toj pucnjavi jedan muškarac ubijen, dok je drugi zadržan u Urgentnom centru sa teškim traumama.

U incidentu ispred kluba "Nana" u beogradskom naselju Senjak jedan muškarac je ubijen, a drugi teško ranjen, potvrđeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije.

"Ispred kluba je došlo do tuče i pucnjave. Dve osobe su povređene, od kojh je jedna preminula u Urgentnom centru", rekli su agenciji Beta u MUP-u i dodali da policija radi na rasvetljavanju tog slučaja.

Kako su preneli beogradski mediji, ubijen je V.S. (27), koji je imao "ozbiljan kriminalni dosije".

Noćas su se, rekla je Macura Tanjugu, dogodila tri saobraćajna udesa u kojima je povređeno sedam osoba, među kojima su bile dve devojčice, a na Altini je prijavljen požar u kom nije bilo povređenih.

Na novoj obilaznici na Ostužničkom mostu u pravcu prema Surčinu došlo je jutros do udesa a intervenisale su dve lekarske ekipe.

Prva ekipa Hitne pomoći je u 06.07 sati zbrinula 32-godišnjeg muškarca sa povredama grudi i 28-godišnju ženu sa povredama noge i dve devojčice od sedam i četiri godine sa povredama glaave i noge. Oni su prevezeni u Urgentni centar.

Druga ekipa je u 6.33 h zbrinula 67-godišnjeg muškarca koji je sa lakšim povredama prevezen u Urgentni centar.

Macura je rekla da je u udesu koji se dogodio u Batajnici pre pružnog prelaza za naselje Šangaj lakše povređena jedna osoba koja je prevezena u Urgentni centar.

U 22.15 sati, u udesu na uglu Jurija Gagarina i Nehruove, tupe povrede glave i nadlaktice zadobio je 32-godišnji muškarac koji je prevezen u Urgentni centar.

U 21.52 u Servantesovoj ulici naselja Altina je prijavljen požar, ali nije bilo intervencije Hitne pomoći.

Hitnoj pomoći su se noćas javljali najviše astmatičari, srčani bolesnici, osobe sa hipertenzijom, ali i alkoholiani mladi.

U toku noći Hitna pomoć je imala 114 intervencija od kojih 30 na javnom mestu, a juče u toku dana 137 intervencija od kojih 31 na javnom mestu i dogodio se jedan udes u kojem nije bilo teških povreda, navela je Macura.

Hronika

strana 1 od 120 idi na stranu