Vučić: Nadam se dobrim vestima za Srbiju iz Rusije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će se u utorak, 19. decembra, u Moskvi sastati sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.

Izvor: B92

Nedelja, 17.12.2017.

09:34

Vučić: Nadam se dobrim vestima za Srbiju iz Rusije
Foto: Tanjug / Rade Preliæ

On je dodao da se nada da će biti dobrih vesti za Srbiju nakon te posete.

Vučić sutra putuje u posetu Moskvi.

Kako je rekao, već sutra, prvog dana posete, imaće važne sastanke, obići tamošnji Naučno-tehnološki park, a zatim će dodeliti orden koji je bivši predsednik Tomislav Nikolić posthumno dodelio nekadašnjem ambasadoru Rusije u UN Vitaliju Čurkinu, velikom prijatelju Srbije.

"Zatim, 19. decembra imam veliki i važan sastanak sa Putinom i nadam se da će biti dobrih vesti za Sbiju", rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara u Grdeličkoj klisuri, gde je obišao radove na Koridoru 10.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: