BG: Dečak izboden u tuči osmaka kod škole

Maloletni dečak povređen je “oštrim predmetom” tokom tuče kod Osnovne škole “Vladimir Rolović” u Rakovici, nezvanično saznaje B92.

Izvor: RTS

Petak, 15.12.2017.

19:12

BG: Dečak izboden u tuči osmaka kod škole
Ilustracija: Thinkstock

Dečak je povređen tokom tuče dvojice osmaka iz te škole oko 13 časova i prebačen je na VMA. Drugi identifikovan i daje izjavu u policiji, javlja RTS.

Iz Hitne pomoći za B92.net kažu da nisu dobili poziv "sa te teritorije, te ulice ili te škole" u vreme kada se, prema pisanju medija, sukob dogodio.

"Blic" navodi da je povređeni dečak uboden nožem dva puta u leđa i da je pomoćnica ministra prosvete Vesna Nedeljković u "Beogradskoj hronici" potvrdila da je povređen, kao i da nije životno ugrožen.

Oni ističu da je pronađen i nož, ali da motiv sukoba i dalje nije poznat.

Iz škole "Vladimir Rolović" su potvrdili da se radi o njihovim učenicima i ističu da se sukob nije dogodio u vreme časova, kao i da je bio van školskog dvorišta.

Podsećamo, proteklih dana viđeno je više incidenata u kojima su učestvovali maloletnici u Srbiji. Prvo su dvojica mladića upala na čas i pretukla letvom učenika Gimnazije “9. maj“ u Nišu, a u istom gradu je prema pisanju lokalnih medija u Građevinskoj školi “Neimar” tokom nastave "eksplodirala dimna bomba".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

74 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: