"Dimna bomba" eksplodirala tokom nastave u niškoj školi

Dimna bomba eksplodirala je u četvrtak tokom nastave u Građevinskoj školi “Neimar” u Nišu, prenosi niška televizija Zona plus.

Izvor: B92

Petak, 15.12.2017.

19:03

Ilustracija: GettyImages

Kako navode, incident u kome su dvojica srenjoškolaca upala u gimnaziju "9. maj" i pretukla vršnjaka, nije jedini incident koji se u protekla dva dana dogodio u niškim školama.

"Incident manjih razmera dogodio se u Gradjevinskoj školi 'Neimar'. Tokom nastave eksplodirala je dimna bomba i škola se napunila dimom", prenela je ta televizija.

Načelnik Školske uprave u Nišu Dragan Gejo apelovao je posredstvom tog medija na direktore škola i roditelje da "povedu računa" o pirotehničkim sredstvima, naročito pred Novu godinu i Božić.

"Propisane su drakonske kazne za korišćenje pirotehnike. Roditelji bi mogli da odgovaraju zbog nepromišljenih postupaka svoje dece", izjavio je Gejo za TV Zonu plus.

On je kazao da grad, država, školska uprava, direktori škola i roditelji moraju još mnogo toga da urade po pitanju bezbednosti učenika.

Inače, jedan od mladića koji je uleteo na čas i letvom napao učenika Gimnazije “9. maj“ u Nišu od jutros više ne pohađa Trgovinsku školu.

Kako je potvrdio direktor škole Sreten Marković, njega su ispisali roditelji. Drugi napadač nije učenik Trgovinske škole još od prošle godine, kada se takođe ispisao, dodao je direktor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: