Đilasova odluka uzburkala političku scenu VIDEO

Odluka Dragana Đilasa da uđe u trku za gradonačelnika Beograda ustalasala je političku scenu. I vlast i opozicija se prebrojavaju.

Izvor: O2

Četvrtak, 14.12.2017.

17:44

Đilasova odluka uzburkala političku scenu VIDEO
Tanjug, arhiva

Dragan Đilas, umesto Siniše Malog, želi ponovo u gradonačelničku fotelju. U intervjuu za NIN između ostalog kaže da su mu građani savetovali da se kandiduje

"Ljudi žive u ovom gradu i sve više shvataju da onaj ko ništa ne zna i koga baš briga za Beograđane može u isto vreme da zatvori pola Brankovog mosta, Ruzveltovu, Gazelu, Slaviju i Bulevar oslobođenja. Razumeju da je vlast ukinula milion dobrih stvari a uvela dva miliona loših. Ne zameram nikome ko je 2012. glasao za Vučića i SNS. Da smo mi bili bolji, manje bi njih glasalo za drugu stranu", naveo je Đilas.

A ta druga strana mu poručuje - prvo izvinjenje pa priča o politici. Što se naprednjaka tiče, još se spremaju

"Želimo da predstavimo građanima sve što smo uradili u Beogradu i verujemo da to jeste naša najbolja lična karta", izjavila je funkcionerka SNS ZoranaMmihajlović.

Lista oko SNS-a na kojoj će, nagađa se, biti i direktorka Beogradskog festivala igre Aja Jung, prema istraživanjima, ima 39 odsto podrške. Đilas i Šapić po 16 procenata.

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: