Pada temperatura, potreban sav oprez za volanom

Osetni pad temperature i padavine koje su najavljene za današnji dan usloviće nepovoljne uslove za vožnju.

Izvor: B92

Sreda, 13.12.2017.

07:29

Pada temperatura, potreban sav oprez za volanom
Getty images

Vozačima će biti potreban pun oprez za volanom, posebno u ovim prepodnevnim satima kada pored kiše, sumaglica, niska oblačnost i magla dodatno ugrožavaju bezbednu vožnju i smanjuju vidljivost, saopštio je AMSS.

Mokar kolovoz povećava zaustavni put vozila, a oštećenja na kolovozu se ne vide jer su ispunjena vodom, zato treba smanjiti brzinu i povećati odstojanje.

Na Kopaoniku, Zlatiboru, Tari, Goču, kao i u višim predelima Ivanjice i Novog Pazara, vozače očekuje sneg na kolovozu u raskvašenom stanju i do 5 cm, pa ne treba da kreću na put bez obavezne zimske opreme.

Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelzima na putničkim terminalima, zadržavanja nisu duža od 20 minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: