Narodna: Uskoro odlučujemo da li ćemo podržati Đilasa

Narodna stranka će uskoro odlučiti da li će podržati bivšeg gradonačelnika Dragana Đilasa na izborima u Beogradu, navodi Miroslav Aleksić.

Izvor: B92

Sreda, 13.12.2017.

16:22

Narodna: Uskoro odlučujemo da li ćemo podržati Đilasa

Kako kaže, ta odluka će biti doneta na stranačkim organima u narednih sedam dana.

"Narodna stranka će na svojim organima doneti odluku da li će podržati nekog kandidata i učestvovati u nekoj široj koloni ili ako ne bude dogovora sami izaći na beogradske izbore", rekao je potpredsednik Narodne i poslanik u Skupštini Srbije.

On je naveo i da ta partija zastupa tezu da opozicija treba da izađe u što široj koloni i da će nastaviti da se bori za to, jer je to jedini način da se suproststave na izborima vladajućem režimu.

Upitan o načinu na koji bi Đilas mogao učestvovati na izborima, Aleksić je rekao da Đilas verovatno očekuje podršku stranaka koje bi mogle stati iza njega.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: