"Podrška Mariniki, da ne zatvaramo oči pred mržnjom"

Samostalni poslanici Sonja Pavlović i Jovan Jovanović osudili su pretnje upućene poslanici Nove stranke Mariniki Tepić.

Izvor: Beta

Sreda, 13.12.2017.

15:33

Foto: EPA / Koèa Sulejmanoviæ

Jovanović je pozvao državne organe da na te pretnje reaguju na adekvatan način.

"Želimo da izrazimo podršku Mariniki Tepić i da pozovemo državne organe da na adekvatan način reaguju na pretnje kojima je izložena ovih dana, a ne da zatvaraju oči pred jezikom mržnje i pred pretnjama, jer znamo da ukoliko se ne bude regovalo na ovakve pretnje, da je vrlo malo rastojanje od pretnji ka nasilju", istako je Jovanović.

U Beogradu su ispisani grafiti s pretnjama poslanici Nove stranke Mariniki Tepić na kojima piše "Marinika, shvati, nećemo stati" i "Korneliu Kodreanu, ne Marinika Čobanu".

Nova je ocenila da se na taj način višesedmična prljava, brutalna i opasna hajka još više intenzivira i da se "očigledno sprovodi uz saglasnost vladajućih političkih faktora i državnih organa".

Ta stranka traži od ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića i republičke javne tužiteljke Zagorke Dolovac, da konačno počnu da rade svoj posao i da preduzmu hitne mere i stanu u zaštitu Marinike Tepić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: