"Bes premijerke nije iznenađenje, oslikava odnos vlasti"

Pokret slobodnih građana saopštio da "bes" premijerke Ane Brnabić zbog toga što se mediji bave imovinom političara nije iznenađenje.

Izvor: B92

Sreda, 13.12.2017.

13:53

Upravo to, kako kažu iz PSG-a, odslikava odnos vlasti u Srbiji prema javnom interesu, slobodi i pravima građana.

PSG je ocenio da to pokazuje da "diktatura u Srbiji iz puzajuće prelazi u otvorenu fazu" i da se to može rešiti samo smenom vlasti.

"Predstavnici vlasti više se i ne libe da otvoreno iskažu prezir prema preostalim mrvicama slobode medija, propisima o socijalnoj sigurnosti, pravima radnika, vladavini prava", naveo je PSG.

Taj Pokret je ocenio da Srbija nazaduje u svim oblastima od kojih zavise kvalitet života i prava građana.

Premijerka Brnabić je sinoć na Radio televiziji Srbije izjavila da "takozvani" istraživački novinari istražuju imovinu funkcionera i njihove rodbine u skladu sa svojim željama.

"Mi u ovom trenutku imamo razne takozvane istraživačke medije koji kako god hoće, bez ikakve odgovornosti i bez toga da njih neko pozove na odgovornost, kopaju po imovini funkcionera, što je u potpunosti 'okej' i pošto to nije u skladu sa zakonima, oni sami u skladu sa svojim željama odredjuju šta je bliža, a šta dalja porodica", rekla je Brnabićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: