"Počeli su da nas tuku čim su čuli srpski" / VIDEO

Montažer TV Partizan Filip Balać rekao je za “Večernje novosti“ da su on i njegov kolega u Kijevu pretučeni čim su napadači čuli da govore srpskim jezikom.

Izvor: Večernje novosti
Podeli
screenshot
screenshot

Kako je naveo, grupa im je prišla i upitala da li su Srbi, a oni nisu stigli ni da odgovore već su se našli na udaru huligana.

“Prvo su udarili kolegu. Već u sledećem trenutku, mene je druga grupa opkolila s leđa. Primio sam desetak-petnaest udaraca u glavu i pao na zemlju. Skakali su po meni. Nemam predstavu koliko dugo je trajalo sve to, ali niko nije prišao da nam pomogne. U prometnoj ulici, na sto metara od hotela“, naveo je Balać.

On je istakao da ih je grupa napadača verovatno čekala.

“Nismo mi vikali, išli ulicom, dizali tri prsta, ponašali smo se najnormalnije. Bio je mrak, a oni su čuli da pričamo srpski. Svestan sam bio sve vreme, u suprotnom sigurno bih gore prošao. Ovako sam uspeo nekako da se zaštitim rukama. Mislio sam da će prestati ako sam na zemlji. Ali oni su nastavili... Kada sam konačno ustao, samo mi je bilo u glavi da vidim gde je kolega, koga je tukla brojnija grupa“, dodao je Balać.

Podsetimo, ekipa TV Partizan je napadnuta u Kijevu uoči utakmice Lige Evrope između domaćeg Dinama i beogradskog šampiona.

07.12.2017 League Europe. Ukraine🇺🇦 Dynamo Kiev attacked Partizan before match

A post shared by GruppaOF (@gruppaof) on

Hronika

strana 1 od 120 idi na stranu