Direktorka Doma zdravlja sanitetom prevozila nameštaj FOTO

Vozilom Hitne pomoći Doma zdravlja u Kuršumliji direktorka te ustanove je prevozila nameštaj, piše portal prokupljenadlanu.rs.

Izvor: B92

Utorak, 12.12.2017.

15:05

Direktorka Doma zdravlja sanitetom prevozila nameštaj FOTO
Tanjug, arhiva

Kako se navodi, na fotografijama koje su dostavljene tom portalu vidi se kako se sanitetskim vozilom doprema i istovaruje nameštaj u kuću direktorke Uranije Petrović.

Fotografije su zabeležene 5. decembra ove godine, a direktorka kaže da je reč o polovnom nameštaju koji je njene ćerke i da je dopremljen kada je vozilo bilo prazno.

Kako je saznao portal, nameštaj je ne samo dopremljen, već je i unet u kuću, a na fotografijama se lepo vidi da to čine osobe koje su bile u vozilu Hitne pomoći.

“U pitanju je nameštaj koji je preuzet od moje ćerke u Beogradu i dopremljen vozilom koje je bilo prazno. Uvek izlazimo u susret zaposlenima kada je vozilo prazno i nisam samo ja to činila. Zamolila sam vozača da mi donese tu komodu“, potvrdila je Petrovićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: