"Blic": Ćerka Zorana Đinđića zaposlena u Vladi Srbije

Jovana Đinđić, ćerka pokojnog premijera Zorana Đinđića, angažovana je u Vladi Srbije u Timu za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva, piše "Blic".

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.12.2017.

11:12

Getty images

Taj list navodi i da ćerka nekadašnjeg lidera DS-a od početka 2016. godine radi u vladinim institucijama, a trenutno je zaposlena na mestu koordinatorke za rodnu ravnopravnost i ljudska prava u Timu za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva.

Kako piše na zvaničnom sajtu te Vladine institucije, na tu poziciju je došla u junu 2017. godine, a prethodno je radila kao programska asistentkinja.

Ipak, njen angažman u Timu za socijalno uključivanje počeo je u martu 2016, kada je počela da stažira. Tada se, kako piše u njenoj biografiji, bavila pitanjima LGBT populacije, uključivanjem Roma i Romkinja i inkluzivnim obrazovanjem.

Od oktobra do decembra prošle godine stažirala je i u Grupi za socijalnu inkluziju pri Ministarstvu prosvete i nauke, da bi se potom vratila u organizaciju iz koje je krenula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: