Gužve na prilazima gradovima, teretnjaci i dalje čekaju

Saobraćaj u Srbiji će biti osetno pojačan ka većim gradovima tokom pre podneva zbog početka radne nedelje, kažu iz AMSS-a.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 11.12.2017.

07:05

Gužve na prilazima gradovima, teretnjaci i dalje čekaju
Getty images

Takođe, moguće je i da će biti pojačan i ka prilazima zimskim turističkim centrima gde su putevi prohodni.

Svi prilazi Kopaoniku, Zlatiboru, Goču, Tari, Divčibarama i Staroj Planini su prohodni i saobraćaj se odvija normalno.

AMSS je apelovao na vozače da koriste zimsku opremu, posebno u planinskim predelima gde ih očekuju zimski uslovi vožnje, ali isto tako i u nižim predelima jer je temperatura ujutru i uveče niska uz mogućnnost stvaranja poledice.

Prema podacima Uprave granične policije, na graničnim prelazima, zadržavanja za putnička vozila nisu duža od 20 minuta. Za teretna vozila na izlazu iz Srbije zadržavanja na prelazu Horgoš su 120 minuta, na prelazu Batrovci 240 minuta a u Šidu oko 120 minuta.

Do 13. decembra, u periodu od 07.00 do 17.00 izvodiće se radovi na postavljanju javne rasvete i humuziranju zemljišta u srednjem pojasu, od mosta Gazela do petlje Nacional, u smeru Beograd-Šid. Radovi će se izvoditi u pokretu i u toku izvodjenja radova za saobraćaj će biti privremeno zatvorena krajnja leva (preticajna) saobraćajna traka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: