Za ponedeljak – i mraz i sunce, od -5 do +14

U Srbiji će ujutro ponegde biti slab mraz i umereno oblačno, a tokom dana pretežno sunčano, vetrovito i toplije, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Izvor: B92

Nedelja, 10.12.2017.

23:47

Za ponedeljak – i mraz i sunce, od -5 do +14
Getty images

Vetar će biti umeren, povremeno jak, južni, jugoistočni. Jutarnja temperatura će se kretati od minus pet do šest, a najviša dnevna od šest do 14 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će ujutro biti umereno oblačno a tokom dana, pretežno sunčano, vetrovito i toplije. Vetar će biti umeren, povremeno jak, južni, jugoistočni. Jutarnja temperatura će biti četiri, a najviša dnevna oko 13 stepeni Celzijusa.

U narednih sedam dana uglavnom će biti suvo i toplije sa temperaturom iznad prosečnih vrednosti, samo se u sredu očekuje prolazno naoblačenje sa kišom i padom temeprature, na visokim planinama sa snegom. U petak na severu, a za dane vikenda i u ostalim krajevima predviđa se naoblačenje sa kišom, koja će u nedelju i ponedeljak uz osetniji pad temeperature preći u sneg i u nižim predelima.

U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu.

Biometeorološke prilike mogu imati relativno nepovolјan uticaj na osobe sa psihičkim i kardiovaskularnim tegobama. Kod meteoropata najizraženiji mogu biti pojačana nervoza, poremećaj sna i glavobolјa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: