Gilani: Vučićeva snaga liderstva doprinosi napretku Srbije

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Islamske Republike Pakistan Sajeda Adila Gilanija.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 07.12.2017.

13:43

Gilani: Vučićeva snaga liderstva doprinosi napretku Srbije
Tanjug, Rade Preliæ

Gilani je tom prilikom istakao da se, tokom nekoliko meseci otkako je u Srbiji, uverio u snagu liderstva spskog predsednika, a koje doprinosi političkom i ekonomskom napretku zemlje.

Vučić i Gilani su razgovarali o unapređenju odnosa dveju zemalja, s obzirom na postojanje značajnih, a neiskorišćenih mogućnosti.

Sagvornici su izrazili nadu da će doći do jačanja političkog dijaloga Srbije i Pakistana, jer bi češća razmena zvaničnih poseta doprinela i približavanju naroda dveju zemalja.

Predsednik Vučić je istakao da je za Srbiju značajno da razvija dobre odnose sa svim zemljama sveta.

Dvojica sagovornika su razmotrili i ideje za obeležavanje sedamdesetogodišnjice uspostavljanja diplomatskih odnosa Srbije i Pakistana, kao mogućnosti da se i na taj način ukaže na potrebu veće saradnje, saopštila je Pres služba Predsednika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: