Milojičić: Zašto Veselinovića čuva policija? Marković: Laž

Tema na zasedanju Skupštine Srbije bio je i “biznismen sa Kosova“ Zvonko Veselinović.

Izvor: Beta

Četvrtak, 07.12.2017.

13:02

Milojičić: Zašto Veselinovića čuva policija? Marković: Laž
Foto: Tanjug, arhiva

Poslanik DS Radoslav Milojičić je uputio pitanje Ministarstvu unutrašnjih poslova da li je tačno da Veselinovića obezbeđuje policija, na šta je usledila reakcija poslanika SNS Aleksandra Markovića koji je negirao te navode.

“Zašto Veselinpvića obezbeđuju pripadnici Žandarmerije? Saglasnost za takve odluke daje ministar unutrašnjih poslova“, rekao je Milojičić.

Umesto predstavnika Vlade Srbije, odgovor je dao poslanik SNS.

“Odgovorno tvrdim da je u pitanju obična izmišljotina i notorna laž. Zakon o policiji je vrlo precizan i jasan i na decidan način propisuje uslove pod kojima je moguće da neko dobije policijsko obezbeđenje, što svakako ovde nije slučaj“, rekao je Marković.

Veselinović je javnosti postao poznat nakon što se našao u grupi momaka koji su sprečavali Albance iz južnog dela Mitrovice da pređu u srpski deo grada, a bio je i jedan od organizatora postavljanja barikada 2011. na severu Kosmeta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: