Brnabićeva bez komentara o potezu Izetbegovića

Premijerka Srbije Ana Brnabić nije želela da komentariše potez člana Predsedništva BiH Bakira Izetbegovića na konferenciji za novinare.

Izvor: Tanjug

Sreda, 06.12.2017.

15:45

Brnabićeva bez komentara o potezu Izetbegovića
Foto: Tanjug

Naime, iako je na pres konferenciji nakon sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u ime Predsedništva BiH govorio predsedavajući Dragan Čović, Izetbegović je na samom kraju konferencije "upao" Čoviću u reč, rekavši da "mora nešto da pojasni", u vezi sa tim da će, kako je rečeno, spoljna politika Sarajeva u vezi sa otvorenim unutrašnjim pitanjima Srbije, biti prilagođavana stavovima Beograda i naveo da će međunarodnu politiku BIH voditi Predsedništvo.

Upitana kako gleda na taj potez Izetbegovića, Branbić nije želela da ga komentariše, jer nije, kaže, bila na samoj pres konferenciji.

"Pitala sam ih kako im je prošla pres konferencija, imali su različite poglede na nju. Bakir je rekao da nikad nije dosadno, tako da je to njihov pogled na stvari, a ja u ovom trenutku nemam mišljenje o tome", rekla je Brnabić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: