Stefanović: Stav je jasan, idemo samo na lokalne izbore

Kada SNS zauzme stav i njena najviša stranačka tela o tome raspravljaju, taj stav se poštuje, rekao je ministar i funkcioner SNS Nebojša Stefanović.

Izvor: Tanjug

Petak, 24.11.2017.

14:16

Stefanović: Stav je jasan, idemo samo na lokalne izbore

On je dodao da je u ovom trenutku stav SNS da se ide samo na lokalne izbore.

"Čini mi se da SNS ne može nikako da ima pravo na neki svoj stav, kakav god stav zauzmemo, odmah se sutradan nađe neko ko će da nas pita - da li uopšte treba da razgovaramo o vanrednim parlamentarnim izborima, onda ide čitava kampanja - ko smo mi uopšte da o tome razgovaramo i zašto smo unutar stranke pokrenuli dijalog i da li uopšte smemo da se okupljamo kao članovi SNS-a i da li da bilo kakvu temu razmatramo", rekao je Stefanović novinarima.

"Nažalost", ne može da kaže da je atmosfera u parlamentu dobra, kada vidi nasilje koje su sprovodili ljudi iz Dveri i Boško Obradović sam i da ne može da kaže da to nekoga raduje, te da se nada da to nikoga u Srbiji ne raduje.

"Da čovek gađa Martinovića, da se bukvalno fašističkom metodom obračunava sa čovekom sa kojim ne deli iste vrednosti, a hvala bogu, zaista sa Obradovićem ne deli ništa zajedničko, ni kada je tukao novinare, ni kada je napao članove RIK-a, a neću da zaboravim ni napad na Maju Pejčić", kaže ministar.

Uopšte, dodaje Stefanović, "uopšte jedno bahato i divljačko ponašanje" koje treba nekog da zastraši da nema drugačiji stav.

"Nadam se da će se makar pod pritiskom javnosti, ta atmosfera u parlamentu malo promeniti i da se narodni poslanici ponašaju odgovornije i pritom konkretno mislim na poslanike Dveri, jer nsailjem neće moći ništa da postignu", rekao je Stefanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: