Pacoli: Donkihotovski napori Dačića

Kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli napisao je na Fejsbuku da su najave Ivice Dačića o povlačenju priznanja Kosova "donkihotovski napori".

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 23.11.2017.

18:56

Pacoli: Donkihotovski napori Dačića
Foto: EPA / Valdrin Xhemaj

"Dačićeva izjava da će 'uništiti' priznanja Kosova rezultat su sindroma i politike koju predstavlja - uništavanja, ruiniranja. To je, dakle, ono što Dačić predstavlja", tvrdi Pecoli na Fejsbuku, dodajući da će oni na Kosovu "uvek biti konstruktivni i graditi", prenosi RTK.

On dodaje da je "uništavanje karakteristika ekstremno isfrustriranih".

"Nismo mi krivi što je ceo svet protiv Dačića i politike Srbije. A što se tiče Dačićevih najava o povlačenju priznanja Kosova, to su donkihotovski napori. Ti napori balkanskog Don Kihota ispadaju smešno čak i kada on predstavlja 'verbalnu notu' Gvineje Bisao, koja se na kraju teksta obavezuje i potvrđuje poštovanje za kosovsko Ministarstvo spoljnih poslova. Tako si mali, Ivice Dačiću... Razočaravaš me svakog dana sve više", napisao je Pacoli u poruci na društvenoj mreži.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: