Srednjoškolce o veri i ljubavi uči – Tompson?

Zagreb -- Kontroverzni hrvatski pevač Marko Perković, poznatiji kao Tompson, održaće zagrebačkim srednjoškolcima predavanje na temu "Vera, ljubav i domovina".

Podeli
Tanjug, arhiva
Tanjug, arhiva

"U junačkoj zemlji miloj u mesecu sećanja na Vukovar, u goste nam dolazi Marko Perković Tompson. Srednjoškolci, vidimo se!", glasi najava događaja Studentskog katoličkog centra za predavanje koje je zakazano za četvrtak, u tom centru.

Popularni pevač, poznat po pevanju poškocice o klanju Srba, održaće predavanje maloletnicima o ljubavi i domovini, primećuje zagrebacki portal "Indeks".

Kako se dodaje, čini se da je odziv za dogadaj izuzetno veliki pa su organizatori morali napomenuti kako se radi isključivo o susretu za srednjoškolce.

"Jako nam je drago zbog ovako velikog odziva i rado bismo vas sve videli na susretu, ali ovo je susret za srednjoškolce, pa molimo sve koji više ne nose tu titulu da prepuste mesto srednjoškolcima. Za studente i sve ostale ima puno drugih kvalitetnih sadržaja", zamolili su organizatori na fejsbuku.

Inače, ovo predavanje je organizovano u sklopu projekta "Menjam svet" Studentskog katoličkog centra, koji je zamišljen kao akcija studenata za srednjoškolce.

Program bi, kako navode, trebao nuditi "pregršt prilika za menjati sebe: nova saznanja, životna iskustva, duhovni uvidi, zanimljivi gosti, aktualne teme, molitva, opušteno druženje", dodaje "Indeks".

Region

strana 1 od 130 idi na stranu