N1: Srđan Škoro podneo ostavku u PSG

Dosadašnji član Predsedništva PSG Srđan Škoro podneo je ostavku na članstvo u tom pokretu, prenosi N1.

Izvor: Tanjug, N1

Utorak, 21.11.2017.

18:52

N1: Srđan Škoro podneo ostavku u PSG

On je ostavku podneo navodeći da su lider PSG Saša Janković i njegova supruga Slavica stvorili od pokreta "mini preduzeće u kojem se favorizuju poltroni".

Obrazlažući tu odluku, Škoro je naveo da pokretom "na jedan neprimeren način upravlja supruga Saše Jankovića i da se odluke donose na način koji nije demokratski".

"Mi smo se u pokretu okupili oko vrednosti da bismo napravili bolju i pristojniju Srbiju, ali ono što radi bračni par Janković je daleko od toga", rekao je Škoro, koji je pozvao članove Predsedništva i osnivače PSG da se izjasne o njegovoj ostavci.

On je naveo da za sada ne razmišlja o nekoj drugoj političkoj opciji i dodao da će "bez straha nastaviti borbu za slobodnu i demokratsku Srbiju".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: