Vulin posle incidenta u Skupštini: Vučiću, raspiši izbore

Samo nekoliko dana nakon što je iz SNS poručeno da se neće ići na vanredne parlamentarne izbore, ministar Aleksandar Vulin poziva na njihovo raspisivanje.

Izvor: Tanjug

Utorak, 21.11.2017.

15:54

Vulin posle incidenta u Skupštini: Vučiću, raspiši izbore
Foto: Tanjug / Sava Radovanoviæ

Apel lidera Pokreta socijalista upućen je predsedniku Srbije i lideru SNS Aleksandru Vučiću, nakon novog incidenta u Skupštini kada je šef poslanika Dveri Boško Obradović gađao kompjuterskim mišem Aleksandra Martinovića.

Vulin je Vučića pozvao da raspiše izbore jer "nema višeg državnog interesa nego da Skupština Srbije prestane da bude igračka siledžija". Vulin je poručio i da sramoćenje parlamenta mogu da zaustave samo građani Srbije.

"Nakon napada sledbenika Dimitrija Ljotića iz Dveri na Aleksandra Martinovića još jednom pozivam predsednika Vučića da raspiše parlamentarne izbore. Dalje sramoćenje parlamenta i njegovo pretvaranje u mesto nasilja i sukoba mogu da zaustave samo građani Srbije", naveo je Vulin u pisanoji izjavi dostavljenoj medijima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: