Klokot: Na izborima pobedio Srbin koji je "odustao"? FOTO

Na lokalnim izborima u opštini Klokot na Kosovu, prema preliminarnim rezultatima Centralne izborne komisije, pobedio je kandidat Srpske liste Strahinja Spasić.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 20.11.2017.

22:52

Klokot: Na izborima pobedio Srbin koji je
Getty images

On je kandidat za kojeg su u Kancelariji za Kosovo i Metohiju tvrdili da je odustao od kandidature, preneo je portal Komentar-pres.

Prema podacima CIK-a, za Strahinju Spasića juče je glasalo 1.030 birača, a za njegovog protivkandidata Božidara Dejanovića 1.020 birača.
Portal (www.komentarpress.net) je podsetio da je dan uoči izbora pomoćnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio da je Spasić odustao od kandidature, što nije bilo tačno.

Petković i direktor Kancelarije Marko Đurić danas nisu hteli da odgovore na pitanje novinara kako je Spasić pobedio ako je odustao od učešća na izborima.

Dejanović je u prvom krugu lokalnih izbora bio kandidat za gradonačelnika u opštini Klokot ispred GI Klokot-Vrbovac, a nedavno se priključio Srpskoj listi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: